Reconeixement a Quim Boix i Lluch, la seva trajectòria de comunista durant 60 anys, aquest proper dissabte 29 d’abril a les 16,30 (entrada al local) i 17 hores (inici de l’activitat),

La Secretaria d’Organització del PCPC (Partit Comunista del Poble de Catalunya)

US INFORMA:

Que l’acte, que farem al Quim Boix i Lluch, de Reconeixement a la seva trajectòria de comunista durant 60 anys, aquest proper dissabte 29 d’abril a les 16,30 (entrada al local) i 17 hores (inici de l’activitat), al Pati LLimona (C/ Regomir, 3, 08002, Barcelona, 932 56 61 00)

Es podrà seguir des de qualsevol lloc de l’estat espanyol o des de l’estranger (donades les peticions rebudes al respecte) si entreu a la web:

https://meet.google.com/sri-jexr-sfu

Número de accés:(ES)+34 872 55 91 41

PIN:375 367 905#

 

Per a facilitar un bon funcionament de l’activitat us annexem unes esperem que clares i suficients instruccions, que us demanem que tingueu en compte.

 

Fins aviat!

 

Gloria Marrugat

S. Org. Del CC del PCPC

 

INSTRUCCIONS A SEGUIR MOLT RIGUROSAMENT, PER A PODER PARTICIPAR, A TRAVÉS DE VÍDEO CONFERENCIA, A L’ACTE DEL 29 D’ABRIL, DE 17 A 19,15 HORES

EN RECONEIXEMENT ALS 60 ANYS DE MILITANCIA COMUNISTA

DEL CAMARADA QUIM BOIX i LLUCH

Camarades i amics:

La direcció del PCPC ha rebut diversos missatges de persones que lamentaven no poder desplaçar-se a Barcelona el dia 29.

Per això hem preparat un enllaç web que permetrà SEGUIR i PARTICIPAR a la vídeo conferencia de forma quasi igual que si, les dites persones, anessin a Barcelona.

L’enllaç és:

https://meet.google.com/sri-jexr-sfu

Número de acceso:(ES)+34 872 55 91 41

PIN:375 367 905#

Normalment no caldrà que useu ni el número ni el PIN.

L’acte començarà puntualment a les 17 hores. A les 16,30 s’obrirà la sala del Pati Llimona.

De les 16,30 fins a les 17 hores serà el període destinat a fer les proves tècniques que calgui, des del lloc on estiguin les persones que es vulguin connectar. Se les respondrà per la dita web (i no d’altra forma) a qualsevol dubte.

ATENCIÓ AL SEGÜENT:

La vídeo conferencia trametrà tot el que es digui i es projecti al Pati Llimona.

Les persones no presents al Pati Llimona sols podran intervenir al final de l’acte, en funció de la distribució del temps que farà la direcció del PCPC.

Els micròfons dels aparells (telèfons, ordinadors, tablets, etc.,) que usin les persones que no estaran al Pati Llimona, hauran d’estar SEMPRE TANCATS, excepte en els pocs minuts en que es doni la paraula a cada persona concreta, de les que estaran lluny del Pati Llimona, si la demana.

La tècnica del programa MEET que s’usarà, tècnica que nosaltres no podem modificar, fa que automàticament apareix a la pantalla central de la vídeo conferencia la persona que emet un soroll (parli ella, faci soroll, o hi hagi soroll al seu entorn), si aquesta persona té el seu micròfon obert.

Per això si alguna persona no fa el que hem dit al punt 3, des del control tècnic de la reunió SE LI TANCARÀ EL MICRÒFON, sense ni avisar-la. Cosa que el programa MEET permet fer.

Si la dita persona torna, encara que sigui involuntàriament, a activar el seu micròfon, a un moment en el que no li correspon intervenir, des del control tècnic de la vídeo conferencia, SE LA EXPULSARÀ DE LA REUNIÓ. Lamentablement no hi haurà altra opció.

Lo anterior no es desitjable, però si no es fa la persona que tingui el micròfon obert quan no li toqui intervenir, estarà interferint el que es digui a la sala. I això no ho podrem acceptar. Per això, sense cap explicació prèvia (que en aquell moment no seria possible, i per això es redacten i envien aquestes instruccions) se li tancarà el micròfon, i si persisteix no quedarà més remei que expulsar-la de la reunió.

Es recomana que les càmeres dels aparells usats per les persones que no estan a la sala estiguin obertes per a facilitar la identificació de les persones assistents (no sempre el nom que surt automàticament permet una bona identificació).

QUI VULGUI DEMANAR LA PARAULA sols deurà accionar sobre la ma que apareix a sota de la pantalla. No podrem atendre al CHAT per aquest tema.

Serà la direcció del PCPC la que decidirà el temps de cada intervenció.

Demanem el TOTAL respecte d’aquestes instruccions, a fi de facilitar el funcionament correcte de l’acte i la possible intervenció de totes les persones interessades a fer-ho.

Si algú té qualsevol dificultat tècnica (al llarg de l’acte), la única solució que podem recomanar és sortir de la reunió (picant sobre el telèfon vermell de la línia de a baix de la pantalla) i tornar a entrar com haurà fet la primera vegada en que s’ha connectat.

Esperem que hagi quedat clar.

Si voleu fer consultes abans de la reunió, feu-les pel mateix conducte pel que heu rebut aquestes INSTRUCCIONS.

Agraïts!

Barcelona, a 26 d’abril de 2.023