ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ

Σύντροφοι

 

Οι βετεράνοι της εργατικής τάξης, που είναι συνδεδεμένοι με το WFTU, σας εύχονται νέες νίκες ενάντια στον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό.

Γνωρίζουμε ότι, εφ 'όσον δεν καταστρέφουμε το καπιταλιστικό και πατριαρχικό σύστημα (με μεγάλους αγώνες και εκμεταλλευόμενοι τις δομικές και συστημικές του κρίσεις, που ήδη αναλύθηκαν από τον Karl Marx), θα συνεχίσει: διάκριση ανά φύλο, σκλάβος, εκμετάλλευση, λεηλασία , κλέβει, δολοφονεί, δημιουργεί διαφθορά και μαφίες, ψέματα, προκαλεί πείνα, άγνοια και ασθένειες, προάγει τον φασισμό, οικονομικούς αποκλεισμούς, πολέμους, γενοκτονίες, δημιουργεί ανεργία, ανισότητες, διαφορές και εξαλείφει τις ελευθερίες κ.λπ.

Ας εκμεταλλευτούμε τις εμπειρίες μας, τις δεκαετίες, των νίκων στους μερικούς αγώνες, και στον παγκόσμιο αγώνα (επαναστάσεις όπως αυτές της Κούβας, του Βιετνάμ, της Κίνας, της Κορέας, του Λάος και της ΕΣΣΔ), για να χτίσουμε μια σοσιαλιστική κοινωνία χωρίς εκμεταλλευτές ή εκμετάλλευση.

Το UIS των συνταξιούχων λέει ΟΧΙ στη σοσιαλδημοκρατία η οποία, με τα συνδικάτα που πωλούνται στα αφεντικά, εξαπατά τους εργαζόμενους.

Καταγγέλλουμε την κακομεταχείριση ανθρώπων που απορρέει από την ιδιωτικοποίηση της υγειονομικής περίθαλψης. Απαιτούμε ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ για όλους στον πλανήτη.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

Σας στέλνουμε την αφίσα μας (σε 5 γλώσσες) για αυτήν την ημέρα του αγώνα της εργατικής τάξης.

Εκτιμούμε την υποστήριξη που έχουμε λάβει από περίπου 500 οργανισμούς σε περισσότερες από 50 χώρες σε 5 ηπείρους, η οποία απεικονίζεται στο συνημμένο έγγραφο (σε 8 γλώσσες).

Ένας ταξικός συνδικαλιστικός και διεθνιστικός χαιρετισμός.