Ινδία, τα P&R ενισχύονται

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ AIBDPA KERALA ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.

Το 7ο Συνέδριο Κύκλου Κεράλα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Com. PVC Nagar, Alappuzha, 24-25 Φεβρουαρίου 2024. Εγκαίνια από τον βουλευτή Dr. John Brittas. Com. Ο Κ Μοχάναν, πρόεδρος του Κύκλου, προήδρευσε. Com. Ο P. P. Chitharenjan, MLA, Πρόεδρος, Επιτροπή Υποδοχής, καλωσόρισε όλους. Com. VAN Namboodiri, Advisor, Com. Μίλησαν ο K G Jayaraj, γενικός γραμματέας, ο S. Mohandoss, αντιπρόεδρος της CHQ και πολλοί ηγέτες που εκπροσωπούν διάφορες οργανώσεις.

Το απόγευμα της 24ης πραγματοποιήθηκε επίσης πολιτιστική συνάντηση που εγκαινίασε ο διάσημος ποιητής Ezhacherry Ramachandran.

Η συνεδρίαση των αντιπροσώπων που έγινε στις 25 Φεβρουαρίου στις 9 π.μ. εγκαινιάστηκε από τον Κομ. K G. Jayaraj, Γενικός Γραμματέας και με επικεφαλής τον Com. S. Mohandoss, Αντιπρόεδρος CHQ. Com. Ο N. Guruprasad, γραμματέας του Κύκλου, απηύθυνε τον χαιρετισμό και παρουσίασε την έκθεση δραστηριοτήτων. Com. Ο N. Vikraman Nair παρουσίασε τους ελεγμένους λογαριασμούς. Τριάντα σύντροφοι συμμετείχαν στη συζήτηση, μετά την οποία εγκρίθηκαν η έκθεση και οι απολογισμοί. Εγκρίθηκαν ψηφίσματα για σημαντικά θέματα.

Com. Ο K. Mohanan (πρόεδρος), ο N. Guruprasad (γραμματέας κύκλου), ο N. Vikraman Nair (ταμίας) και η Lusy Isac (συγκλήτρια της γυναικείας επιτροπής) επανεξελέγη ομόφωνα.

Continent: