Ο Quim Boix μίλησε στις 26-4-23 στο Κολομβιανό Κογκρέσο των Αντιπροσώπων

Σύντροφοι.

 

Χάρη στους συντρόφους της TUI των Συνταξιούχων της WFTU στην Κολομβία, είχα την ευκαιρία να απευθυνθώ στους παρευρισκόμενους σε μια σημαντική δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Κολομβιανού Συνεδρίου των Αντιπροσώπων, ακριβώς την ίδια μέρα που οι δημοσιογράφοι γέμισαν αυτό το κτίριο για να μάθουν τις λεπτομέρειες της απόφασης του Προέδρου Πέτρο να διαλύσει τη συγκυβέρνηση.

Στην πράξη στην οποία μπόρεσα να παρέμβω, υπήρχαν ανώτατα στελέχη της Κυβέρνησης, της Βουλής, της Δικαιοσύνης κ.λπ., μεταξύ αυτών και η εκπρόσωπος του αντιπροέδρου, κα Αφρική.

Σε αυτή τη δραστηριότητα συμμετείχαν επίσης 3 σύντροφοι από το P&R της Κολομβίας, ο Alfonso Ahumada (Πρόεδρος του OCP, ο οποίος αντικατέστησε τον σύντροφο Antonio Forero), ο Nelson Guzman (επικεφαλής της επιτροπής μελέτης του TUI μας) και ο Deinedt Castellanos (διοργανωτής της πράξης και μέλος της Επιτροπής Γυναικών της TUI μας).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο στον σύνδεσμο:

 

https://www.youtube.com/live/EWCQ99oSwRo?feature=share

 

Η ομιλία μου εκ μέρους της συλλογικής ηγεσίας της TUI μας ξεκινά στις 3 ώρες και 24 λεπτά

Είμαι ευγνώμων που μου έδωσαν τον λόγο στο τέλος, γιατί, αν το συγκρίνετε με το συνοδευτικό γραπτό κείμενο, θα δείτε ότι τροποποίησα ορισμένα μέρη για να ενσωματώσω ιδέες που είχαν ήδη ειπωθεί από τους καθηγητές και τους δικαστές που είχαν παρέμβει στο παρελθόν. μου.

Ένας ταξικός και διεθνιστικός συνδικαλιστικός χαιρετισμός.

Quim Boix

Secretario General de la UIS (Unión Internacional de Sindicatos) de Pensionistas y Jubilados (PyJ) de la FSM

Responsable de la FSM en el Estado Español (excepto País Vasco)

http://www.wftucentral.org/?language=es

http://www.pensionistas.info/web/es

0034   609547814 (con WhatsApp)

Tags: 
Continent: